Industrial Heat har kjøpt Andrea Rossi’s E-Cat-teknologi

Selskapet fokuserer på å gjøre teknologien allment tilgjengelig-

Research Triangle, NC, Jan 24, 2014 / PRNewswire-USNewswire / – Industrial Heat, LLC annonserte i dag at de har kjøpt rettighetene til Andrea Rossi’s italienske LENR teknologi, Energy Catalyzer (E-Cat). Et hovedmål for selskapet er å gjøre teknologien allment tilgjengelig, på grunn av dens positive innvirkning på luftforurensning og utslipp av karbondioksid fra forbrenning av fossilt brensel og biomasse.

«Verden trenger en ny, ren og effektiv energikilde. Slik teknologi vil heve levestandarden i utviklingsland og redusere miljøpåvirkningen fra produksjon av energi,» sier JT Vaughn på vegne av Industrial Heat (IH).

Mr. Vaughn bekreftet at IH kjøpte immaterielle rettigheter og lisensrettigheter til Rossi’s LENR enhet etter en uavhengig komité bestående av europeiske forskere gjennomførte to multi-dagers tester på Rossi’s anlegg i Italia.

Den publiserte rapport fra Det europeiske komiteen konkluderte: «Selv med de mest konservative forutsetninger til feil i målingene, er resultatet fortsatt én størrelsesorden høyere enn konvensjonelle energikilder» [henviser til energiproduksjonen per masseenhet]. Rapporten er tilgjengelig online på http://arxiv.org/abs/1305.3913 . I tillegg ble valideringsytelsestester utført i nærvær av IH personell og sertifisert av en uavhengig ekspert.

Siden anskaffelsen av Rossi’s teknologi, har IH engasjert seg i en bred innsats for å beskytte den ved å forberede en rekke patentsøknader relatert til kjerneteknologien samt tilhørende design og bruksområder.

Tom Darden, grunnlegger av Cherokee Investment Partners, en rekke private equity-fonds som spesialiserer seg i å rydde opp forurensning, er en av investorene i Industrial Heat. Han er en av en liten gruppe av likesinnede investorer som støtter denne teknologien fordi den adresserer en rekke sosiale og miljømessige utfordringer. De har forpliktet seg til å gjøre teknologien bredt tilgjengelig på grunn av sitt potensial for positiv påvirkning av miljøet. IH vurderer partnerskap med annen industri, universiteter og frivillige organisasjoner for å sikre at teknologien blir utviklet på en gjennomtenkt og ansvarlig måte.

JT Vaughn styrer Industrial Heat. Han er grunnlegger av Cherokee McDonough Challenge, en akselerator for miljø startups, og en leder i oppstartsmiljøet i Research Triangle.

Bedrifter eller organisasjoner som er interessert i samarbeid med Industrial Heat bør nå ut til JT Vaughn på info@industrialheat.co .

KONTAKT: JT Vaughn, jvaughn@industrialheat.co , 919-743-5727

 

KILDE : http://www.prnewswire.com/news-releases/industrial-heat-has-acquired-andrea-rossis-e-cat-technology-241853361.html

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s